Update Minecraft 1.12 en meer!

Discussie in 'Nieuws' gestart door MichelDeStar, 7 jun 2017.

 1. MichelDeStar

  MichelDeStar Owner Staff Lid Owner

  Lid geworden:
  14 mrt 2012
  Berichten:
  1.571
  Leuk Bevonden:
  384
  Ratings:
  +655 / 27
  Beste spelers,

  Vandaag is de nieuwe Minecraft versie 1.12 gereleased en daarbij zijn enkele nieuwigheden aan Minecraft toegevoegd zoals Concrete. Uiteraard proberen we deze nieuwe versie zo snel mogelijk volledig te implementeren in de server, maar tot die tijd zullen we het moeten doen met een oplossing waarmee het mogelijk is om in 1.12 te joinen op de 1.11 servers. Het is natuurlijk mogelijk dat hierdoor bugs voor kunnen komen. Mocht je dus een bug ervaren, meld het even bij het staffteam!

  Daarnaast heb ik vandaag een b├Ętaversie van de nieuwe Skywars online gezet. Ook hierin is het natuurlijk mogelijk dat er bugs vookomen. Mocht dat het geval zijn, gelieve dit even te rapporteren bij de staffleden zodat hier iets aan gedaan kan worden.

  De nieuwe Skywars is een bijgewerkte versie van de oude Skywars uit 2015. Deze Skywars gebruikt dus de oude PvP in een tot dusver fatsoenlijk werkende Skywars minigame.

  Als je ergens problemen ondervindt, meld dit dan aan een stafflid, dan zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk opgelost wordt.

  Met vriendelijke groet,
  Michel
   
  • Like Like x 1
  #1
 2. Martijnde_B

  Martijnde_B Gebruiker

  Lid geworden:
  26 nov 2015
  Berichten:
  76
  Leuk Bevonden:
  2
  Ratings:
  +11 / 17
  mooi
   
  • Winner Winner x 1
  #2

Deel Deze Pagina