Springen naar inhoud


Hollandcraft | Minecraft Network


Hollandcraft is een leuke Nederlandse minecraft server. Wij focussen ons op Freebuild, Survival en PVP. De staff zet zich dagelijks in om voor jouw de beste minecraft ervaring te kunnen laten beleven, bovendien is de staff behulpzaam, ervaren, actief en gezellig. Dankzij de staff en leiding blijft de server draaiende. Het is een grote minecraft server die niet ongezellig wil worden maar gewoon gezellig en vertrouwd wil blijven. Wij zullen zolang we bestaan alle modes, Freebuild, Survival en PvP, in één server houden. Dit zorgt voor een gezellige drukke chat en een fantastische minecraft ervaring.

Teamspeak 3: Naast de minecraftserver hebben we ook nog een Teamspeak 3 server. Hierop is dagelijks veel te beleven, zoals gezellig met de staff praten of gewoon wat praten met je mede-spelers voor wat meer plezier. Als je de teamspeak 3 server wilt joinen dien je je minecraftnaam te gebruiken.

Server IP: server.hollandcraft.nl
Teamspeak 3: ts.hollandcraft.nl

Om de server te helpen om deze crisis door te komen, dienen spelers te doneren zodat wij de server kunnen betalen, voor meer informatie kun je naar het Accountbeheer of Game Ranks gaan.

Freebuild: Deze speelmodus is letterlijk onbeperkt, het enige limiet is jouw eigen creativiteit. Een plot is heel makkelijk te verkrijgen door in de server "/freebuild" en "/p auto" uit te voeren en dan wordt je automatisch naar je plot geteleporteerd.

Survival: In deze wereld zul je alles moeten craften, in principe is het enige limiet jouw creativiteit. Alles wat je bouwt wordt automatisch geprotect, en de kans op griefen is redelijk klein, als je je vrienden bij je gebouwen toe wilt voegen dien je "/trust [SPELER]"* uit te voeren.
* De [ en de ] moet je niet invullen bij de speler aan je gebouwen toe te voegen.

PVP: Oftewel Player versus Player, In deze wereld moet je vechten tegen de andere spelers en zo sterk mogelijk met je Faction proberen te worden, waardoor je kan heersen over de PVP. Je kan een startpakket krijgen door "/kit pvp" uit te voeren.